INFO

GSM : 0 4 9 3 / 1 2 2 . 5 1 1

BRAVO PAINT

SITE : www.bravopaint.be

MAIL : roger.bravopaint@gmail.com

Betreffende links met rechter muisknop openen

Eerst contackt.

 

Of professioneel, of thuis, Bravo Paint rondt al haar projecten met zorg af. Bent u een directe opdrachtgever of contacteert u ons als aannemer / architect? Dat blijft voor ons gelijk. Wij bieden steeds oplossingen op maat. Een schilderwerk opdracht begint met een persoonlijk gesprek. We toetsen uw wensen en meten de te schilderen oppervlaktes. In onderling overleg plannen we de opdracht in. Plannen betekent niet vast omlijnen. Bravo Paint een flexibel bedrijf en is zo in staat de uitvoer van de schilderwerken steeds aan uw wensen aan te passen.

 

Binnenschilderwerk

 

Interieurdecoratie is bepalend voor de sfeer en uitstraling van een ruimte. Schilderen vereist precisie, geduld en vakbekwaamheid. Wij dragen zowel het technische, als het esthetische aspect hoog in het vaandel. Wij staan graag in voor het verzorgen van uw decoratie en bieden kleurenadvies op maat. Aan de hand van diverse schilderstechnieken verwezenlijken wij uw ideeën.

 

Buitenschilderwerk.

 

Ons team bestaat uit ambachtslui die u niet teleur zullen stellen. Buiten schilderen vergt enige voorbereiding. Bij buitenschilderwerk dient men in de eerste plaats rekening te houden met de weersomstandigheden. Wilt u uw huis laten schilderen? Wij onderzoeken de staat waarin de gevels zich bevinden en volgen een planmatig proces om uw huis te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Behangwerken.

 

Behang doet muren spreken, toch hoeft behang niet puur decoratief te zijn. De mogelijkheden van wandbekleding presenteren we u graag in een persoonlijk gesprek. Advies op maat is daarbij een vanzelfsprekendheid.Trendy, zakelijk, glamour, klassiek. Behangpapier kan versierd worden met de meest uiteenlopende decoraties. Verschillende soorten, stijlen en kleuren van diverse merken. De kwaliteit van het behangpapier is bepalend voor het aanzicht van de muur. Wij selecteren, samen met u, de meest duurzame oplossing.

U kunt ervoor kiezen behangpapier te laten schilderen. Zo komt het reliëf mooi tot uiting. U beschikt over tal van mogelijkheden als het om wandbekleding gaat. Als schilder- en behangwerken specialist kunnen wij u inlichten over de laatste trends, maar ook over klassieke technieken. Wij zijn er om uw ideeën te verwezenlijken.

De kleuren van de muren zijn een essentieel onderdeel van uw interieur. Welke sfeer moet de ruimte uitstralen? Wij decoreren in stijl voor zowel zakelijke, als particuliere klanten. Een fijne werkomgeving leidt tot betere prestaties. Excelleer met sfeer!

 

Parket Laminaat en vinyl.

 

Zo voeren wij ook al uw plaatsing vloeren zoals laminaat parket & vinyl.

 

Ontmossen daken & façades.

 

Zo reinigen we uw daken, facade met het aangepaste systeem.en geven deze de gepaste afwerking.

 

 

 

schilderen van leiénen daken.

 

Uw leién dak ziet er na enige tijd dof uit, wij doen daar iets aan en geven deze er een totaal nieuw look met de daar voor aangepast verf.

Vliesbehang

 

Vliesbehang is de gemakkelijkste manier om lichte oneffenheden van je binnenmuren weg te werken of scheurtjes te overbruggen. Met vliesbehang krijgen je muren bovendien een extra beschermlaagje tegen stoten. De volgende stap is een kleurtje geven aan je vliesbehang. Vliesbehang schilderen is heel eenvoudig, maar er zijn toch enkele puntjes waar je rekening mee moet houden.Koop kwalitatief vliesbehang

 

In de handel zijn vliezen te verkrijgen die bedoeld zijn om eerst uitgeplamuurd te worden. Dat zijn glassluier-vliezen. Verkeerdelijk worden die wel eens gekocht als zijnde vliesbehang. Deze vliezen absorberen heel veel verf als je ze overschildert en het is moeilijk om tot een mooi eindresultaat te komen. Koop dus zeker het juiste vliesbehang. Bij colora hebben ze vliezen ontwikkeld die gemaakt zijn volgens de noden van beroepsschilders, maar ook op vraag van particulieren. De vliezen zijn uitermate makkelijk aan te brengen, ook op moeilijke plaatsen.

New Generation Wall Liners

Dit vernieuwende assortiment vliezen stellen kwaliteit voorop. De New Generation Wall Liners is uniek in zijn soort: de cellulose/polyester vliezen zijn voorzien van de SoftTouch, waarbij de vliezen eerder aanvoelen als textiel in plaats van papier. Daardoor zijn ze minder kreukgevoelig en hebben ze minder last van vezelopruwing en de inzuiging van verf.

Er zijn drie kwaliteiten: top, opti en initio.

De reeks glasvliezen zijn reeds voorgeschilderd en men kan kiezen tussen al dan niet voorgelijmde glasvliezen. Het glasweefsel vervolledigt het assortiment en biedt een keuze voor liefhebbers van reliëfstructuur. Hier kan men kiezen uit drie structuren: standaard, fijn en ultrafijn.

 

Gebruik altijd een primer

Het hoeft bovendien geen verloren laag te zijn. Optiprim of Topprim zijn aankleurbare primers van colora, waardoor je twee vliegen in één klap slaat. Ze zorgen voor een perfect overschilderbare ondergrond en je hebt onmiddellijk een laag in de kleur van jouw keuze. Dat spaart een afwerkingslaag uit!

Eens je het vliesbehang een grondlaag hebt gegeven, kan je afwerken met een muurverf naar keuze zoals Topsilk, Optisilk of Bolatex.

Plaatsen van izolatie.

 

Zoals combodeco,ursa,rockflex,rockwool enz...We verwijzen er u ook op dat u vanaf dit jaar (2017) een Rd waarde moet hebben van 4.8,om aanspraak te maken op een subsidies.

Gyproc.

 

Plaatsen van uw schijdingswanden,voorzetwanden,metal stud plafond & plagyp S plafon, ook dat kunnen we voor u plaatsen.